ONZE

WINKEL

MET LIEFDE VAN EIGEN BODEM

Het concept kreeg niet toevallig de naam 'Echt'. Alle producten die in onze winkel aangeboden worden zijn stuk voor stuk echt Belgisch ontwerp. Dit gaat van kleding tot schoenen, over juwelen en verzorgingsproducten. We werkten ook samen met stadsbrouwerij

't Koelschip voor de ontwikkeling van een eigen kriekenbier. Daarnaast kan je nog vele leuke dingen van eigen bodem vinden in onze conceptwinkel.

Echt richt zich tot hippe vrouwen, die 'echt' in het leven staan en dit onderstrepen door hun aankopen met aandacht voor lokale, kwalitatieve en eerlijke producten, alsook hun eigen identiteit.

We kozen bewust voor de Oostende als thuisstad voor onze winkel, omdat het dé hotspot aan de Belgische kust is. Het is een bruisende stad, waar een mooie mix van locals, tweede verblijvers en toeristen een interessant publiek vormt.

Welkom bij Echt Belgisch!

Ieder product dat we verkopen, wordt met de grootste zorg door ons uitgekozen. Daartoe zetten we in op persoonlijk contact met de ontwerpers van de collecties. Sommige ontwerpen worden zelfs afgewerkt in overleg met ons, zo verkrijgen we unieke producten die je enkel en alleen bij 'Echt' zal vinden.